Theater en Filmhuis De Cirkel

Google maps

De Cirkel Heemskerk

Theater en Filmhuis De Cirkel organiseert theater, kindertheater, muziek en films.

Activiteiten

In het centrum vinden muziek, theater, cabaretvoorstellingen plaats georganiseerd door de Culturele Cirkel uit Heemskerk plaats.

Vrijwilligers

Stichting Culturele Cirkel is een organisatie met vrijwilligers. Dat betekent dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Bijvoorbeeld in de techniek, als secretaris en medewerk(st)ers bij de entree (controle tickets en tijdelijk ook QR). Lijkt het u ook leuk om mee te doen in één van de werkgroepen?
Meldt u aan via email [email protected]

Er zijn verschillende werkgroepen:
· Theater en cabaret
· Klassieke Muziek (koffieconcerten)
· Film (Arthouse-, Kinder- en Popfilms)
· Publiciteit

Agenda Theater en Filmhuis De Cirkel

Benieuwd welke activiteiten wanneer worden gehouden?

Contactgegevens Theater en Filmhuis De Cirkel

Anthonie Verherentstraat 1
1961 GD Heemskerk
[email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.