Theater Harderwijk

Stationslaan 26, 3842 LA Harderwijk | 0341 416 447 | Google maps

Theater Harderwijk

Cultuur dicht bij huis brengen, daarvoor bent u bij Theater Harderwijk aan het juiste adres. Het is een middelgroot theater dat centraal is gelegen in Nederland.

Het publiek kiest mee

Er zijn twee zalen, de grote zaal kan 576 bezoekers herbergen en in de kleine zaal is plaats voor 350 personen. Het theater is gelegen op loopafstand van het station in Harderwijk.

Jaarlijks worden er ongeveer 60 voorstellingen geprogrammeerd, waarvan er een aantal door het publiek zelf worden gekozen. Het programma biedt ieder wat wils, onder andere de genres cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen en muziekshows zijn goed vertegenwoordigd.

Word ook vriend van Theater Harderwijk

Wanneer u vriend wordt van Theater Harderwijk dan steunt u niet alleen het theater maar geniet u ook van diverse voordelen. Dit varieert van voorrang bij het reserveren van voorstellingen tot toegang tot de exclusieve preview van het nieuwe theaterseizoen.

Agenda

Mogelijkheden genoeg bij Theater Harderwijk. Er worden elk jaar talloze voorstellingen geprogrammeerd in vele verschillende genres. Er zit ongetwijfeld ook een leuke voorstelling voor u tussen!

Contactgegevens Theater Harderwijk

Stationslaan 26 3842 LA Harderwijk
Telefoon: 0341 – 428 899

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.