Theater het Klooster Nuenen

Park 1, 5671 Nuenen | 040 284 3181 | Google maps

Theater het Klooster Nuenen

Zoekt u naar een gezellig en mooi theater in het centrum van Nuenen? Zoek niet verder, wij hebben het gezelligste theater voor een onvergetelijk avondje uit voor u gevonden.

Theater in het centrum

Theater het Klooster in Nuenen is meer dan alleen een mooi theater in het centrum van Nuenen. Theater het Klooster biedt veel mogelijkheden op het gebied van muziek, cabaret, dans, evenementen en nog veel meer.

Multifunctioneel

Tevens is Het Klooster een multifunctionele locatie, bij binnenkomst zult u onder de indruk zijn van de oude elementen van de kloostermuren, de moderne, srakke vormgeving van meubilair en industriele elementen. Een prachtige locatie waar ook u, uw feestje, receptie of diner kunt geven. Zowel zakelijk als privé is alles mogelijk in Het Klooster in Nuenen.

Wilt u een gezellig intiem feestje geven? Dan biedt Het Klooster ook hiervoor genoeg mogelijkheden tot 30 personen.

Wanneer u een gezellig groot feest wilt geven bent u ook van harte welkom in Nuenen. Tot ongeveer 750 personen heeft u de gehele locatie.

Nieuwsbrief Theater het Klooster

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle activiteiten in Theater het Klooster? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van het theater.

Agenda Theater het Klooster

In het gezellige en mooie theater kunt u ieder jaar terecht voor de leukste en mooiste theatervoorstellingen. in de verschillende genres, wat dacht u bijvoorbeeld van cabaret, muziek, koffieconcert, kindervoorstelling en toneel?

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Park 1 5671 GA Nuenen
Telefoon: 040 – 284 33 99
E-mail: info@hetklooster.org

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link