Theater Hof 88 Almelo

Elisabethhof 4, 7607 ZD Almelo | 0546 850 264 | Google maps

Hoff88 Almelo

Een klein, eigenzinnig theater, met een groots en veelzijdig programma. Deze tekst zegt natuurlijk genoeg. Theater Hof 88 in Almelo is het meest gezellige kleine theater van Overijssel.

Klein maar fijn

Een klein theater waar u met het hele gezin naar toe kunt voor een onvergetelijk avondje uit. Ook met vrienden of familie heeft Theater Hof 88 in Almelo genoeg keuze.

Het programma van Theater Hof 88 in Almelo is veelzijdig en biedt dus voor iedereen wat wils. Houdt u van cabaret, dan bent u aan het juiste adres, houdt u van muziek, ook dan bent u aan het juiste adres.

Waar u ook van houdt, Theater Hof 88 in Almelo heeft precies waar u naar op zoek bent.

Kidsreporter worden?

TheaterHof 88 is altijd op zoek naar de mening van haar gasten. Maar uiteraard ook in die van de allerkleinste gasten. Waar heb je hard om moeten lachen? Wat was toch wel een beetje eng? Het theater hoort het graag van jou zodat ze het op de website kunnen plaatsen!

Munten voor consumpties

De munten waarmee consumpties verkrijgbaar zijn worden voor aanvang van een voorstelling verkocht. Uiteraard zit er bij de toegangskaarten ook regelmatig een scheurstrook die geldig is als consumptiebon. Dit is zichtbaar aan de toegangskaart en op de website van het theater staat aangegeven of dit wel of niet van toepassing is.

Er zijn twee soorten munten, rode munten voor koffie, thee, jus d’orange, frisdrank, malt-bier of bier. En blauw munten voor overige alcoholische dranken zoals wijn, sherry, port.

Agenda Theater Hof 88 Almelo

Bekijk via onderstaande button de agenda van het theater

Contactgegevens Theater Hof 88 Almelo

Elisabethhof 4 7607 ZD Almelo
Telefoon: 0546 – 850 264
E-mail: info@hof88.nl

Website

 

Leuk om te lezen