Theater Almelo

De stad Almelo vindt u in de provincie Overijssel, in de regio Twente. Almelo telt zo’n 73.000 inwoners. Er is op cultureel gebied van alles te doen. In het Stadsmuseum Almelo leert u alles over de geschiedenis van Almelo.

Ook bakkerijmuseum De Meelzolder is een bezoekje zeker waard. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor een avondje theater, bekijk hieronder welke twee theaters er in Almelo te vinden zijn.

Theaterhotel Almelo

Aan het toepasselijke Schouwburgplein vindt u Theaterhotel Almelo. Zoals de naam al zegt is het een combinatie van een theater met een hotel. Het hotel beschikt over bijna 200 kamers en in het theater is ruimte voor zo’n 850 toeschouwers. Ideaal om er een gezellig weekendje weg van te maken! Natuurlijk kunt u dit theater ook bezoeken als u niet overnacht in het hotel.

Bezoek bijvoorbeeld eens met uw kinderen een theatervoorstelling van Woezel & Pip of ga een avondje lachen tijdens de nieuwste voorstelling van Paul de Leeuw of Hans Liberg. Theaterhotel Almelo biedt een breed en gevarieerd theaterprogramma met jaarlijks zo’n 100 voorstellingen. In de weekenden is er na afloop van de theatervoorstelling in de hotellounge vaak live muziek. Lees meer over het Theaterhotel Almelo.

Theater Hof 88 Almelo

Theater Hof 88 aan het Elisabethhof is een klein maar eigenzinnig theater. Het noemt zich wel het meest gezellige kleine theater van de provincie Overijssel, en daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben! Hof 88 biedt een groots en veelzijdig programma met voor ieder wat wils. U kunt er met het hele gezin naar toe om van een leuke kindervoorstelling te genieten.

Houdt u erg van cabaret of komedie? Ook dan zit u hier goed, er zijn verscheidene voorstellingen in het grappige genre. Ook worden er geregeld films vertoond. Waar uw interesses ook naar uit gaan, in Theater Hof 88 in Almelo beleeft u een heerlijke avond! Lees meer over Theater hof 88 Almelo.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Theater Almelo of bekijk theaters in: Deventer, Enschede, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Markelo, Oldenzaal, Ommen, Raalte, Rijssen, Steenwijk en Zwolle. Of bekijk alle theaters in Overijssel.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN OVERIJSSEL

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=996"></script>