Theaterhotel Almelo

Schouwburgplein 1, 7607 AE Almelo | 0546 803 000 | Google maps

Het Theaterhotel Almelo is een combinatie van een hotel met 196 kamers en een theater met 850 zitplaatsen. Ideaal voor een weekendje weg in Overijssel met uw geliefde.

Het Theater

Ook zonder een hotelovernachting kunt u genieten van diverse shows en voorstellingen in het Theaterhotel Almelo. Diverse bekende namen hebben het publiek al laten genieten van een geweldige voorstelling.

Samen met Hof 88

In het theater zijn jaarlijks meer dan 100 voorstellingen te bekijken, waaronder musicals, dans, muziek, cabaret en toneel. Na de theatervoorstelling is er in het weekend in de lounge van het hotel live muziek. Samen met Hof 88 als kleine schouwburgzaal, opgericht in 1988, wordt een gezamenlijke programmering samengesteld om voorstellingen tot hun recht te laten komen.

Vriendenkring

Houdt u net als ons van theater, cabaret, muziek of show en draagt u het theater een warm hart toe? Wilt u graag genieten van bijzondere avonden en als eerste op de hoogte zijn van de diverse acties en het laatste nieuws? Wordt dan ook lid van de Vriendenkring.

Het Theaterhotel doneert voor iedere aanmelding €3,- aan Cultuur Foundation.

Agenda Theaterhotel Almelo

Benieuwd naar de programmering van het theater? Deze kunt u hieronder bekijken.

Contactgegevens Theaterhotel Almelo

Schouwburgplein 1 7607 AE Almelo
Telefoon: 0546-803000
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen