Theater Kikker – Utrecht

Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht | 030 231 9666 | Google maps

Theater Kikker - Utrecht

Theater Kikker is begonnen in een ruimte in het gebouw van het Utrechtsche Studenten Corps, de oudste studentenvereniging van Utrecht. In 1980 verhuisde het theater naar een pand aan de Ganzenmarkt, waar u Theater Kikker tegenwoordig nog steeds kunt vinden.

In de loop der jaren heeft Theater Kikker zich ontwikkeld tot een belangrijk podium in de stad Utrecht. Er zijn twee zalen aanwezig, de kleine zaal met 72 zitplaatsen en de grote zaal met 172 zitplaatsen. Het aanbod hier is veelzijdig, van eigentijds toneel tot jeugdtheater en van nieuwe muziek tot moderne dans.

Er staan veel jonge makers geprogrammeerd en er wordt altijd geprobeerd om vernieuwende voorstellingen binnen te halen.

Kortingen Theater de Kikker.

Veel voorstellingen in Theater Kikker kunnen door studenten, jongeren t/m 18 jaar en houders van een U-pas of houders van een KikkerKortingsPas met een mooie korting worden bezocht.

Wilt u met een groep naar Theater de Kikker? Vanaf 10 personen krijg u een mooie korting!

Happy Tuesday

Iedere dinsdag kunnen studenten met groot voordeel naar het theater. Daarmee maakt Theater de Kikker een theaterbezoek ook met een kleine beurs zeer betaalbaar.

Studenten kunnen hun kaartje aan de kassa of via deze site kopen, Als je naar het theater gaat, vergeet dan je collegekaart niet!

Bereikbaarheid Theater de Kikker

Parkeren in Utrecht is behoorlijk prijzig.

Een goed alternatief voor uw theaterbezoek is “Slim Parkeren in Utrecht”. Met dit systeem kunt u uw auto parkeren aan de rand van de stad en met het openbaar vervoer verder reizen.

Dit is vrijwel de goedkoopste oplossing. uiteraard kunt u ook lopend naar theater de Kikker, vanaf het Centraal Station is het slechts 10 minuten lopen.

Agenda Theater de Kikker

Met het zeer gevarieerde programma ieder theaterseizoen van Theater de Kikker maakt u van uw theaterbezoek een gezellig en gevarieerd avondje uit.

Contactgegevens Theater de Kikker

Ganzenmarkt 14 3500 AD Utrecht
Telefoon: 030 – 231 96 66
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.