Theater Onder de Molen

Lindeseweg 29 | 7251 NJ Vorden (Linde) | Google maps

Theater Onder de Molen

Een intiem theater op een schitterende locatie in de Lindesche Molen.

Theater Onder de Molen

Op een unieke plek tussen bossen, graslanden en maisvelden, heten we u van harte welkom in Theater Onder de Molen.

Een klein, intiem theater met een goede akoestiek waar regionale en landelijke artiesten voor u voorstellingen verzorgen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek wordt u ontvangen voor een heerlijke avond of middag uit. En na afloop van de voorstelling kunt u in de foyer gezellig napraten en een drankje nuttigen met de artiest(en).

Agenda Onder de Molen

Geniet van theater op een intieme en unieke locatie. Bekijk nu de programmering van Theater Onder de Molen.

Contactgegevens Onder de Molen

Lindeseweg 29 | 7251 NJ Vorden
E-mail: [email protected] 
E-mail: [email protected] 

Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.