Agora theater Lelystad

Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad | 0320 239 230 | Google maps

Agora Lelystad

Agora, hét theater van Lelystad, met 140 voorstellingen per jaar in de genres toneel, kindertheater, dans, klassieke muziek, wereldmuziek & jazz, cabaret en musical & show, een onvergetelijke avond voor iedereen.

Zalen het Agora

Het Agora theater beschikt over twee grote zalen, de Grote zaal en de van Wijnen zaal. Beide zalen staan garant voor een comfortabele avond waar u ongestoord kunt genieten van een van de voorstellingen.

Ook wanneer u in groepsverband naar het Agora theater wilt zijn er diverse mogelijkheden. Alleen naar een voorstelling of in combinatie met een gezellig samenzijn vóór en/of achteraf, het is allemaal mogelijk bij het Agora theater in Lelystad.

Theaterarrangementen

Bent u zakelijk op zoek naar bijzondere evenementen of activiteit voor uw medewerkers en/of relaties.

Combineer dan uw bijeenkomst eens met een theatervoorstelling. Op een bijzondere manier kunt u met al uw medewerkers genieten van een heerlijk avondje uit. Telkens organiseert Agora theater speciale en unieke theaterarrangementen.

Vier je verjaardag in het Agora

Viert uw kind binnenkort zijn of haar verjaardag? Het Agora theater organiseert unieke verjaardag arrangementen bij theatervoorstellingen. Met minimaal 5 vriend(innet)jes kunnen kinderfeestjes worden georganiseerd.

Agenda Agora Theater

Ieder theaterseizoen heeft het Agora Theater een goed gevulde agenda met heel veel keuze aan genres.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Agora theater Lelystad

Agorabaan 12 Tel: 0320-239230
8224 JS Lelystad info@agora-lelystad.nl

Website Agora theater Lelystad

Leuk om te lezen