Theater RhederArt Dieren

Callunaplein 77, 6951 CN Dieren | Google maps

Theater RhederArt Dieren

In 2005 is Theater RhederArt opgericht. Doel van RhederArt is het organiseren van kunstzinnige, culturele en publieksevenementen in de ruimste zin van het woord.

Voorstellingen in Theater RhederArt

Hoofdactiviteit sinds 2011 is het organiseren van voorstellingen in de theaterzaal van het gebouw Theothorne in de plaats Dieren.

Deze voorstellingen worden gegeven in een mooie zaal met 275 luxe en comfortabele zitplaatsen. Bijzonder aan RhederArt is dat de voorstellingen volledig worden georganiseerd door vrijwilligers met een passie voor theater. U kunt van alles verwachten in dit theater, van cabaret tot kindervoorstellingen tot muziektheater.

Grandcafe

Er is voor ieder wat wils. Het gratis parkeren en het gezellige grand café maken uw avondje uit helemaal compleet!

Laatste nieuws Theater RhederArt

Volg het laatste nieuws van Rhederart, op de website van Rhederart ziet u veel informatie omtrent voorstellingen en het theater. Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte.

Kadotickets

Wilt u een origineel kado geven? Bij Theater de RhederArt kunt u kadotickets kopen. Leuk om weg te geven! Kadotickets zijn te koop bij de bar van zalencentrum Theothorne.

Agenda Theater RhederArt

Theater RhederArt heeft jaarlijks vele diverse voorstellingen.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Theater RhederArt Dieren

Callunaplein 77 (Schouwburgzaal Theothorne)
6951 CN Dieren

Navigatiesysteem:
Ericaplein 1
6951 CP Dieren

Website Theater RhederArt Dieren

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.