Theater ‘t Mozaiek Wijchen

Campuslaan 6, 6602 HX Wijchen | 024 645 0455 | Google maps

Theater ‘t Mozaiek Wijchen

Theater ’t Mozaïek is tegenwoordig een waar begrip in Wijchen en omgeving. Vrijwel alle bekende voorstellingen van dit moment treft u ook in ’t Mozaïek aan.

In Theater ’t Mozaiek Wijchen

U vindt in dit theater in Gelderland 250 vaste zitplaatsen. Door de verrijdbare tribune kan dit aantal worden uitgebreid naar 350. Ook is het mogelijk om de tribune in te rijden, zodat er een grote open ruimte ontstaat. Hierdoor kunnen in ’t Mozaïek ook dansfeesten en staconcerten georganiseerd worden.

Een mozaïek aan mogelijkheden, u kunt hier zowel terecht voor dans, muziek, toneel, cabaret en nog mee! In de grote foyer is de gelegenheid om nog even bij te praten over de voorstelling die u gezien heeft. Theater ’t Mozaïek: Voor een gezellig avondje uit in Gelderland!

Sponsoring

Als u een groter publiek wilt bereiken, deelnemen aan netwerkbijeenkomsten en uw (bedrijfs-) naam verbinden aan het mooie theater, neem dan contact op met de commercieel adviseur van het theater. Zij helpt u graag verder.

Ongeveer 20 bedrijven werken samen met ’t Mozaiek, deze sponsoren maken gebruik van een speciaal samengesteld pakket van tegenprestaties. Zoals kaarten voor voorstellingen, advertentieruimte of gebruik maken van de foyer.

Agenda Theater ’t Mozaiek

Bent u nieuwsgierig welke voorstellingen Theater ’t Mozaiek allemaal geprogrammeerd heeft staan? Bekijk de programmering van dit theater.

Contactgegevens Theater ‘t Mozaiek Wijchen

Oosterweg 179 6602 HL Wijchen
Telefoon: 024 – 645 04 55

Website

Leuk om te lezen