Podium Reimerswaal Rilland

Kapucijnenweg 9, 4411 NB Rilland | 0113 551 552 | Google maps

Podium Reimerswaal Rilland

Podium Reimerswaal organiseert in de dorpshuizen in de gemeente Reimerswaal in Zeeland al zo’n 30 jaar voorstellingen. Jaarlijks staan er ongeveer 35 voorstellingen in allerlei genres geprogrammeerd.

Tip van Jacques

Laat u ieder seizoen verrassen door een naam die u niet kent! Met ‘de tip van Jacques’ laat Podium Reimerwaal u eens een andere veraassende voorstelling kiezen. en heeft u er achteraf spijt van? Als het u écht niet bevalt, krijgt u écht uw geld terug!

Pauzedrankje

Ieder seizoen krijgt u bij alle voorstellingen een consumptie aangeboden. zijn er voorstellingen zonder pauze kunt u een drankje ná afloop krijgen op vertoon van uw toegangskaartje.

Agenda Podium Reimerswaal

Podium Reimerswaal biedt een gevarieerd programma met cabaret, muziek, kleinkunst en toneel.

Daarnaast worden er veel try-outs gegeven, zowel van kleinere als van al gevestigde namen. Onder andere Theo Maassen, Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Jochem Myjer en Claudia de Breij stonden hier al op het podium. Ook u vindt ongetwijfeld een voorstelling die u zal bevallen!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Podium Reimerswaal Rilland

Kapucijnenweg 9 4411 NB Rilland
Telefoon: 0113 – 551 552
Mobiel: 06 – 22 23 58 23
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.