Verloren rechtszaak voor cast musical SKY

Verloren rechtszaak voor cast musical SKY

De acteurs van musical SKY verliezen rechtszaak. Negen acteurs van de musical Sky hadden een rechtszaak aangespannen tegen de producent van de geflopte musical SKY. Deze rechtszaak is verloren, de acteurs hebben geen recht op doorbetaling van hun loon. De advocaat van de cast, Sacha Janssen, is verbaasd over de uitspraak van de rechtbank in Amsterdam.

”We beraden ons op hoger beroep of een bodemprocedure”, zegt Sacha Janssen. De arbeidscontracten werden eenzijdig ontbonden toen de musical in juni stopte wegens tegenvallende kaartverkoop.

De musical ging in april in première in Theater Amsterdam. Producent Robin de Levita en Ewbank hebben er jaren aan gewerkt samen met Marco Borsato. de titelrol was voor Lisse Knaapen. De muscial ging over een tienermeisje dat wordt gepest en in een fantasiewereld vlucht. De cast bestond verder uit onder andere Lone van Roosendaal, Matteo van der Grijn, en Eva van der Gucht.

Bron: RTLnieuws

Gerelateerde artikelen

SKY de musicalSKY 3D Musical

Sky 3D musical neemt je mee in haar droomwereld. Door de speciale 3D technologie ervaar je haar dromen alsof je er onderdeel van uitmaakt.

Lees meer over SKY 3D Musical

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link