Willem Voogd vervangt Kevin Hassing in Hehobros on tour

Tijdens de laatste weken van de voorstelling Hehobros on Tour en de kersteditie zal Willem Voogd acteur Kevin Hassing vervangen. Hassing heeft wegens gezondheidsredenen moeten besluiten per direct te stoppen met de voorstelling, aldus het impresariaat Bos Theaterproducties.

Willem Voogd

Willem Voogd is vooral bekend als Mees Kees uit de gelijknamige films, zijn rol in Zwarte Tulp en divers theaterwerk op o.a. De Parade. Hehobros on Tour is een live versie van de VPRO-serie over een hysterische, onzekere hetero (Pepijn Schoneveld) en een rustige, cynische homo (Kevin Hassing). In de serie reflecteren de twee vrienden op hun levens. Van seksualiteit tot relaties, van sociale media tot burn-outs. Alle onderwerpen passeren de revue. De voorstelling krijgt lovende recensies.

De Hehohoho Christmas Show

Hehobros on Tour is tot de kerstvakantie te zien. Tijdens de kerstdagen spelen Voogd en Schoneveld een speciale kerstversie voor Theater Bellevue in Amsterdam. De Hehohoho Christmas Show is van 18 tot en met 28 december te zien en bestaat uit sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mystery guest, is wat het tweetal ons beloofd.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link