Winnaars Theater van het jaar 2016

Theater van het jaar 2015

Winnaars Theater van het jaar 2016
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Vandaag zijn Schouwburg Amphion in de categorie Grote theaters, en het Westlandtheater De Naald in de categorie Kleine theaters uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2016.

Tijdens de jaarlijkse Theaterbeurs van de VVTP (Vereniging Vrije Theater Producenten) maakte de voorzitter bekend dat deze twee theaters zichzelf een jaar lang Theater van het Jaar mogen noemen.

Jury rapporten

Beide theaters werden door de VVTP-leden zeer positief beoordeeld op gebieden waar de VVTP zeer nauwkeurig naar kijkt. Schouwburg Amphion was ook al in 2012 de grote winnaar en won vandaag de felbegeerde Theaterstoel nog een keer. “Met haar originaliteit en grote gastvrijheid voor publiek én bespelers” wist Amphion de Theater van het Jaarprijs als eerste schouwburg voor de tweede keer te winnen, aldus het juryrapport.

Voor het eerst was er dit jaar ook een aparte prijs voor kleinere theaters (tot 450 stoelen). “Theater De Naald in Naaldwijk verdient absoluut de eer van de eerste winnaar,” aldus het oordeel van de producenten, die de vakkundigheid van de programmering en techniek roemen. “het is echt samen optrekken naar een volle zaal”, staat er in het juryrapport te lezen.

VVTP Theater van het Jaarprijs

De VVTP-leden beoordelen jaarlijks alle theaters in Nederland aan de hand van de verschillende criteria op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent.

De VVTP-leden kijken ook naar de functionaliteit en uitstraling van de website van het theater en het gebouw, de kwaliteit van de gastenontvangst, klantvriendelijkheid en de processen met betrekking tot financiën.

Lees meer over de Theaterprijs van het jaar.

Bron: VVTP

Winnaars Theater van het jaar 2016
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

14 september 2018
Dr. Pol in IJsselhallen Zwolle!
“Hij werd wereldberoemd door zijn reality tv-serie op National Geographic Channel. Nu in Nederland in het theater. ”
Bekijk voorstelling
Nog maar enkele kaarten beschikbaar.
close-link