Zaantheater Zaandam

Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam | 0900 3344553 | Google maps

Zaantheater Zaandam

Wilt u eens een avondje genieten aan de Zaan? Dan bent u bij Het Zaantheater aan het juiste adres. Het Zaantheater is een prachtig theater, gelegen aan de Zaan.

In het theater

De programmering bestaat uit cabaret, show, muziek, musical, klassiek, muziektheater en jeugdvoorstellingen. Dus ook wanneer u eens met uw kinderen of tijdens een kinderfeestje naar een leuke voorstelling wilt, ben u ook met uw kinderen aan het juiste adres bij Het Zaantheater.

Het Zaantheater biedt natuurlijk veel meer dan een gezellige tijd aan de Zaan. Het theater laat namelijk een onvergetelijke indruk achter.

Diner Muze

Het Zaantheater heeft haar eigen gezellige theaterrestaurant genaamd MUZE-eten en drinken. Het prachtige uitzicht over de Zaan wordt gecombineerd met een smakelijke en originele kaart. Niets is op zo’n avond fijner dan te genieten van een heerlijk diner en daarna ontspannen de theaterzaal in lopen.

4-hameraccommodatie

Het theater beschikt over de classificatie 4-hameraccommodatie volgens de normen van de Nationale Congres- en Vergaderclassificatie. Dit houdt in dat zij een accommodatie zijn met een luxueuze en zakelijke uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen in Nederland. Het aantal hamers kan variëren van 1 t/m 5 hamers en geeft het niveau van de classificatie weer.

Agenda Zaantheater

Bekende en minder bekende artiesten tonen hun kunsten aan het diverse publiek wat Het Zaantheater bezoekt.

Contactgegevens

Nicolaasstraat 3 1506 BB Zaandam
Telefoon: 0900 33 44 55 3 (€ 0,30 p/m)
E-mail: info@zaantheater.nl

Website

Leuk om te lezen