Schouwburg Middelburg

Molenwater 99, 4331 SG Middelburg | 0118 659 666 | Google maps

Schouwburg Middelburg

Schouwburg Middelburg brengt ieder jaar een breed aanbod aan theatervoorstellingen. Van grootse musicals tot moderne dansvoorstellingen en van kindervoorstellingen tot een avondje lachen met de leukste cabaretiers.
De zaal biedt plaats aan 540 bezoekers. De schouwburg is voorzien van moderne faciliteiten en horeca-mogelijkheden, met dankzij zijn verbouwing en feestelijke heropening in oktober 2018.

Scheldetheater Terneuzen, Schouwburg Middelburg en Theater de Mythe Goes, drie theaters met een eigen ‘gezicht’ en een gezamenlijke kaartverkoop, onder één noemer: Zeelandtheaters.

Agenda Schouwburg Middelburg

Bij de Schouwburg Middelburg streven ze naar een compleet avondje uit. In de agenda van de Schouwburg vindt u vele voorstellingen.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Schouwburg Middelburg

Molenwater 99
4331 SG Middelburg

Telefoon: 0118 – 659 666
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.