Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

100 jaar Houdbaar!

100 jaar Houdbaar!

100 jaar houdbaar! De kunst van oud worden en jong blijven.

Toneelvoorstelling

Verjongend theatercollege door Pim Christiaans, auteur van de bestsellers De houdbare man en De houdbare vrouw en hoofdredacteur van het nieuwe tijdschrift 100 UP. ‘100 jaar houdbaar!’ is de eerste theatervoorstelling waarbij het publiek de zaal na afloop jonger zal verlaten dan het erin ging. Een wereldprimeur!

Pim Christiaans & Rick Engelkes

Pim Christiaans (56) alias ‘de houdbare man’ wil tot zijn honderdste jong en fit blijven en past veel anti-verouderingstherapieën op zichzelf toe. Rick Engelkes probeert te achterhalen of Pims aanpak iets voor hem is, maar hij aarzelt en heeft kritische vragen. Net als u wellicht… De eerste pil die ons echt jonger maakt, bestaat. Wie durft? Dit is een theatercollege vol verrassende nieuwtjes, adviezen en wellicht confrontaties.
Een voorstelling met geavanceerde testen die ter plekke kunnen worden ervaren en praktische tips met direct effect maken een beleving van deze avond.

Speellijst 100 jaar houdbaar

Deze voorstelling is afgelopen. De kunst van oud worden en jong blijven dat is 100 jaar houdbaar! Bekijk deze voorstelling in meerdere theaters van Nederland. Weet waar u koopt bestel uw kaarten bij het theater.