Agora Theater Druten

Van Heemstraweg 53, 6651 Druten | 0487 502 624 | Google maps

Agora Theater Druten

Het Agora Theater mag wel hét theater van Druten worden genoemd. Het is gevestigd in Cultureel Centrum D’n Bogerd. U kunt hier terecht voor een compleet en gezellig avondje uit.

Mooie voorstellingen in het Agora Theater Druten

Geniet van de mooiste voorstellingen op het gebied van cabaret, muziek, toneel en dans. Ook de kinderen worden niet vergeten, er is namelijk een groot aanbod van jeugdvoorstellingen.

Maak uw avond compleet

Wilt u uw avondje theater helemaal compleet maken, dan kunt u er ook nog eens een leuk arrangement bij boeken. Ga bijvoorbeeld eerst heerlijk uit eten en sluit de avond af met een mooie voorstelling.

Agora Theater, Uw eigen theater!

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alles wat er binnen het Agora Theater Druten gebeurt? Schrijf u dan snel in via de website voor hun nieuwsbrief. Zo mist u geen enkel nieuwtje!

Agenda

Het Agora Theater in Druten biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met voorstellingen in vrijwel elk denkbare genre. Geniet u altijd erg van de opera? Houdt u meer van cabaret? Of zijn musicals echt uw ding? Bij Agora Theater zit u goed!

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Agora theater Druten

van Heemstraweg 53 in Druten Telefoon: 0487 – 515779
E-mail: [email protected]

Website Agora Theater Druten

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.