Annick Boer in ’t Schaep met de 5 Pooten

Annick Boer in ’t Schaep met de 5 Pooten[rwp-review-recap id=”0″]

’t Schaep met de 5 Pooten ging zondag 14 april in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Na 2.5 maand Amsterdam en een week Rotterdam reist de musical vanaf september langs 25 theaters in Nederland. Na de zomer voegt Annick Boer zich bij de cast van ’t Schaep. Annick gaat met Ellen Pieters de rol van de goedhartige Jordanese dame Riek Balk delen.

Annick Boer deelt de rol met Ellen Pieters

Annick Boer speelde o.a in de musicals Rembrandt, Ja Zuster Nee Zuster, Titanic en The Bridges of Madison County en in toneelproducties bij o.a. het NNT, De Utrechtse Spelen en het Volksoperahuis. De laatste jaren was zij op televisie te zien als vast cabaretlid van Kopspijkers, had zij een hoofdrol in de dramaserie De Hoofdprijs en een vaste rol in de serie Grijpstra en de Gier. Komend seizoen speelt zij naast Riek in ‘t Schaep ook haar allereerste cabaretsolo: Dat is goed gelukt!

Remko Vrijdag en Paul Groot spelen vanaf september afwisselend de rol van Kootje de Beer. Daarnaast zijn er weer rollen voor o.a. Eva Van der Gucht (Doortje), Ellen Pieters / Annick Boer (Riek), John Buijsman (Arie), Jeske van de Staak (Lena), Wart Kamps/Tim Kamps (Lukas) en Jetty Mathurin (Opoe Withof).

Over de voorstelling

In een gloednieuw en fris verhaal van Raoul Heertje en met de herkenbare nummers van Harry Bannink gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen op geheel originele wijze tot leven in deze grappige, herkenbare en ontroerende musical. De Telegraaf noemde de personages net zo vertrouwd als de fijne liedjes en volgens Theaterkrant is de voorstelling een feest der herkenning. Uiteraard wordt er in ’t Schaep weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Oude vetes worden bijgelegd, nieuwe vetes zien het licht. Toch kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen nietwaar.

 

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link