Bijlmer Parktheater Amsterdam

Anton de Komplein 240, 1102 DR Amsterdam-Zuidoost | 020 311 3933 | Google maps

Bijlmer Parktheater Amsterdam

Een theater zoals je die nergens anders vindt. Deskundig in intercultureel programmeren, cultuureducatie, community art en talentontwikkeling, dat is het Bijlmer Parktheater in Amsterdam.

Het Bijlmer Parktheater is bij alles wat ze doen verbonden met de gemeenschap van Amsterdam Zuidoost. Het Bijlmer Parktheater is de plek waar Krater Theater, Theaterwerkplaats, Jeugdtheaterschool Zuidoost, Circus Elleboog en Theaterschool Amsterdam een veelzijdig en vernieuwend aanbod aan podiumkunsten programmeren.

Ruimtes huren

Er zijn verschillende ruimtes te huur in het Bijlmer Parktheater voor zowel commerciële als culturele doeleinden. Dit kan eventueel gecombineerd worden met buitenactiviteiten gezien de ligging aan het Anton de Komplein en het Bijlmerpark.

In totaal zijn er zes verschillende ruimtes te huur. Via de website van het theater kunt u een formulier invullen met uw wensen zodat er contact met u wordt opgenomen.

Eetcafé Bijlmer Parktheater

Momenteel werkt het Bijlmer Parktheater hard aan een uitbreiding van de keuken zodat u straks lekker, gezond en voordelig kunt komen lunchen. Nog even geduld en het kan in hun foyer, een gezellige plek voorzien van Wifi.

Word vriend van het Bijlmer Parktheater

Het Bijlmer Parktheaer heeft zich als eerste professionele theater van Amsterdam Zuidoost ontwikkeld tot theater van het Nieuwe Nederland. Hier krijgen nieuwe theatermakers de kans zich te ontplooien en te presenteren.

Een uitermate geschikt podium voor cross-overs tussen kunstdisciplines, culturen, professionals en opkomend talent. Dit heeft in de afgelopen vijf jaar een overzicht van innovatieve en maatschappelijk relevante voorstellingen opgeleverd.

Theater van het Nieuwe Nederland, dat is wat ze zijn en willen blijven. Maar dit lukt helaas alleen met wat extra steun. Met de bijdrages van Vrienden kan het Bijlmer Parktheater investeren in theatertalenten en kunnen de leuke en unieke evenementen die georganiseerd worden blijven bestaan.

Agenda Bijlmer Parktheater

Wilt u weten wat er allemaal te doen is en te zien valt in het theater? Jaarlijks is het programma zeer goed gevuld!

Contactgegevens

Anton de Komplein 240 1102 DR Amsterdam
Kassa: 020 – 311 39 30
Receptie: 020 – 311 39 33

Website

Leuk om te lezen