Bon Theater Medemblik

Admiraliteitsweg 6, 1671 JA Medemblik | 0227 543 076 | Google maps

Bon Theater Medemblik

Al sinds 1994 biedt het BON-theater een gevarieerd programma met cabaret en muziek.
Het BON-filmhuis biedt een breed scala aan films.

Gezellig een avondje uit bij Bon-Theater is dus een goede keuze. Dit seizoen is het BON-filmhuis weer elke drie weken vaste prik in de agenda.

Bon Theater

In het Bon theater beginnen de voorstellingen altijd om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur zal het theater geopend zijn op de avonden van voorstellingen. In het BON-café kunt u na afloop van de voorstelling nog even gezellig napraten onder het genot van een drankje.

Leuke bijkomstigheid is dat vaak de artiesten ook hier nog even komen om een drankje te doen en te praten met de bezoekers.

Wanneer u vooraf kaarten bestelt, dan bent u zeker van een gereserveerde stoel en biedt dat de gelegenheid om voor aanvang van de voorstelling nog even een kopje koffie of thee te drinken. Gereserveerde kaarten dienen op de avond van de voorstelling voor 20.00 uur aan de kassa te worden opgehaald.

Filmhuis

Steeds meer Medemblikkers wisten afgelopen jaar de weg naar het Medemblikker filmhuis te vinden.
Klapper van vorig seizoen was de bekroonde Franse film Intouchables waarmee we verrast werden met een uitverkochte filmzaal.

Ook films als Jackie en Extremely loud and incredibly close brachten een enthousiast filmpubliek.
De jonge bioscoopbezoekers keken soms met verbazing en vaak ook met een glimlach naar Kauwboy, Brammetje Baas, Dolfje Weerwolfje en het aangrijpende Achtste groepers huilen niet.

Alle reden dus om dit jaar door te gaan. Elke drie weken vertoont het BON-filmhuis een breed scala aan kwaliteitsfilms.

Films met een artistieke of culturele waarde die in het meer commerciële circuit wellicht onderbelicht zouden blijven. Films waarover u napraat, of aan terugdenkt.
Met onderwerpen waarover u naderhand nog het een en ander wilt weten.
 Ter lering en vermaak. Ook de jeugd wordt het filmseizoen niet vergeten.

Een avond BON-filmhuis betekent een mooie filmavond voor een aantrekkelijke prijs.
De entree bedraagt 3,50 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen.

BON-kado-bon

Een leuk kado voor verjaardagen, moederdag, jubilea etc. is de BON-kado-bon. Met deze bon kunt u naar een mooie voorstelling in het theater of filmhuis om heerlijk te genieten van een leuke avond uit.

Agenda BON-theater

Via onderstaande link kunt u de agenda van het theater bekijken. Zo kunt u uw avondje uit van te voren plannen en niet voor verrassingen komen te staan.

Contactgegevens

Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik
Telefoon: 0227 – 543 076 / 0227 – 544 495

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.