Carolien Borgers

Carolien Borgers werd in 1983 geboren in de provincie Noord-Brabant in Breda, groeide op in Etten-Leur. Carolien is cabaretière.

Opleiding

Na de basisschool en de middelbare school werd ze op 17 jarige leeftijd aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In haar stagejaar toerde ze met de rockopera Ren Lenny Ren van Acda en de Munnik door het land.

Voorstellingen

Haar afstudeervoorstelling speelde ze 3 avonden in een volle Kleine Komedie. Carolien volgde als snel haar eigen weg. In 2008 ging haar eerste avondvullende liedjes/cabaretprogramma “Snars” in première. Deze voorstelling speelde ze 120 keer door het hele land. In 2010 ging haar tweede avondvullende voorstelling ” Makkelijk Praten” in première. In december 2011 rondde ze de reprise af. In 2013 staat ze in de theaters met haar nieuwe programma “Happy End” in theaterseizoen 2014-2015 staat Carolien in de theater met haar 4e voorstelling ”Zeker Weten”. In deze cabaretvoorstelling buigt Carolien Borgers zich over de vraag hoeveel invloed we hebben: op de wereld, op onze eigen wereld, op wie we zijn, op wie we worden, op succes en falen, op winst en op nog meer winst. Bekijk hier meer over de voorstelling en de speellijst.

De Pers

De pers is altijd lovend over de voorstellingen van Carolien “Optreden lijkt Carolien Borgers als vanzelfsprekend af te gaan (…) Borgers blinkt uit in het vertellen van verhalen die ze boven de huiselijke herkenbaarheid weet te verheffen door een verassende woordkeus en een prettige ironische ondertoon. En voor haar liedjes geldt hetzelfde. (…) Carolien Borgers heeft een gave vorm voor haar talenten gevonden.” (NRC Handelsblad) “Cynisch, energiek en schaamteloos (…) Achter Borgers` schattige voorkomen huist een prettig gestoorde, grofgebekte cabaretière (…) Een kraakheldere stem als instrument waarmee ze naar behoeven hoog, laag of schreeuwerig kan zingen (…) Met jaloersmakende energie en een flink acteervermogen stuitert ze over het podium (…) Carolien Borgers is gewoon erg leuk en Makkelijk Praten is als feestje meer dan geslaagd.” (Parool) “Een van de vier grootste talenten van het afgelopen theaterseizoen” (Elegance aug. 2011) “Carolien is een aanstormend talent dat prachtige liedjes schrijft en zingt” (Trouw)

Nog meer Carolien

Daarnaast is Carolien vaste columnist bij het programma “Altijd Wat” van de NCRV en in de radioshow van Giel Beelen op 3fm. Ze maakt regelmatig haar opwachting in het programma “Mag ik u kussen” van de AVRO. Met de band Color Ones zingt ze geregeld mee. En in 2013 Carolien ook meegedaan met Wie is de Mol 2013. Bron: Carolien Borgers

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.