Cast musical Anastasia ontsteekt kerstlichtjes in Scheveningen

De hoofdrolspelers van de Broadway musical ANASTASIA hebben deze week officieel de kerstperiode geopend met het ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom op het plein voor het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Award voor Nederlands castalbum

Tijdens het ontsteken van de kerstlichtjes kwam de Kerstman nog een bijzonder cadeau uitreiken. De award voor 250.000 online streams van het onlangs verschenen Nederlandse castalbum van de musical.

“Er was zoveel vraag naar de muziek uit de musical, dat we absoluut een Nederlands castalbum wilden uitbrengen. Het is fantastisch dat dit album nu al zo vaak beluisterd is en de mijlpaal van maar liefst 250.000 streams bereikt is. Het castalbum bevat uiteraard alle grote hits uit de musical, zoals ‘Zoektocht door de Tijd’ en ‘Ooit in Winterse Dagen’, dat perfect past bij het kerst- en wintergevoel. Het magische verhaal vanANASTASIA, de iconische muziek en het voor de kerst versierde theater maken de voorstelling tot dé musical voor de kerstvakantie!” aldus Albert Verlinde, algemeen direct en producent van Stage Entertainment Nederland.

ANASTASIA

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is.

Lees meer over de musical Anastasia

Beluister hieronder het Nederlandse castalbum van ANASTASIA:

 

ANASTASIA is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Meer informatie: www.anastasia.nl.

Foto: Roy Beusker

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link