Daan Boom krijgt hulp van Victor Mids en René Froger bij voorstelling

Daan Boom krijgt hulp van Victor Mids en René Froger bij voorstelling

No review found! Insert a valid review ID.

In zijn eerste cabaretvoorstelling De Eerste, heeft Daan Boom (Streetlab, Maestro, KELDERKLASSE 15) de hulp ingeschakeld van zijn bekende vrienden.

Daan Boom krijgt hulp van Victor Mids en René Froger bij voorstelling

Victor Mids hielp hem met zijn illusionisten-act en met René Froger heeft hij een heuse hiphop-plaat opgenomen. In de theaters te zien van 3 oktober 2019 t/m 7 april 2020 met zijn voorstelling De Eerste.

Victor Mids in de voorstelling van Daan Boom

Wie beter dan Victor Mids om je bij te staan bij je illusionisten-act. “Ik stuurde Victor een appje met de vraag of hij me wilde helpen, met de kanttekening dat het ook flink mis mag gaan. Dat vond hij wel lache.” Daan heeft altijd al een fascinatie gehad voor illusionisten. Met name de windmachines, de choreografie, de opzwepende muziek en de glitterblouses. “Je wilt toch een keer voelen hoe dat is.”, aldus Daan.

Maar ook René Froger in de voorstelling De Eerste van Daan Boom

Daan Boom wil graag rapper worden, maar hiervoor had hij wel de hulp nodig van René Froger voor het maken van zijn eerste hiphop-plaat. “Als ik rapper wil worden heb ik wel cloud nodig, zoals dat heet. Daarom wilde ik graag een featuring met René.” Aldus Boom. Dus belde hij hem op “Vooruit dan maar weer.” reageerde René.

Hiphopclip in de voorstelling

Samen namen René Froger en Daan Boom een clip op die in de theatervoorstelling te zien zal zijn. “Die man heeft zoveel zelfspot, we hebben ons suf gelachen tijdens de opnames.” Aldus Daan Boom. De twee hebben elkaar leren kennen via het programma Maestro en hebben sindsdien een paar keer samengewerkt. Zo traden Streetlab en René Froger op als boyband op een platte kar in Soest en stonden ze samen in Ahoy Rotterdam.

De Eerste van Daan Boom

In zijn cabaretvoorstelling De Eerste gaat Boom teveel dingen doen: verhalen vertellen, zingen, dansen, de illusionist uithangen, piano spelen en rappen. Het is een zoektocht van een millennial, in een tijd waarin er een stortvloed aan informatie op ons afkomt. In deze wereld vol ogen, en tegelijkertijd mogelijkheden, probeert Boom zich staande te houden met alle gevolgen van dien.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

No review found! Insert a valid review ID.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link