De Reggehof Goor

De Hofte 5, 7471 DK Goor | 0547 284 880 | Google maps

Reggehof Goor

De Reggehof is een Theater, Verenigings- en Evenementencentrum in het Twentse Goor. En doen van alles op cultureel gebied!

Zo kunt u naar een leuke theatervoorstelling, een spannende film bekijken, een zaal huren of er kan bij het Creatief Centrum naar hartelust gedanst, gespeeld, ge(kunst)werkt en geschreven worden.

Breed aanbod

Het aanbod van De Reggehof is breed. De belangrijkste kernactiviteiten van De Reggehof bestaan onder meer uit beheer gebouwen en verhuur ruimten aan verenigingen en instellingen, professioneel theater, Filmhuis Alleman, cursussen, basisonderwijs en incidentele activiteiten en evenementen.

Vrienden van De Reggehof Goor

Wilt u bijdragen aan het behoud van het theateraanbod? Word dan vriend van De Reggehof. U geniet de verschillende voordelen en staat/zit letterlijk vooraan. Als vriend heeft u de volgende voordelen:

  • Aangeven waar u in de zaal wilt zitten, het theater houdt hier dan zoveel mogelijk rekening mee
  • Met voorrang kaarten reserveren ongeacht hoeveel
  • Exclusieve uitnodiging tot de programmapresentatie en daarmee als eerste op de hoogte van het nieuwe theaterprogramma

Twee Kieken wat ’t wordt-kaarten. Deze kaarten zijn gratis entreebewijzen (excl. servicetoeslag) die ingezet kan worden bij speciaal geselecteerde voorstellingen.

Agenda

Bent u benieuwd welke voorstellingen er allemaal op de agenda van De Reggehof in Goor staan? Dat treft, wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet. Van musical tot cabaret, er is voor ieder wat wils!

Contactgegevens De Reggehof Goor

De Hofte 5 7471 DK Goor
Telefoon: 0547 – 284 888
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.