De Schattelijn Geertruidenberg

Vismarktstraat 4a, 4931 Geertruidenberg | 0162 512 226 | Google maps

De Schattelijn Geertruidenberg

In Geertruidenberg vindt u cultureel centrum De Schattelijn. De Schattelijn is in een historisch pand gevestigd en beschikt over enkele ruimtes van verschillende grootte, waaronder een prachtige theaterzaal.

De theaterzaal heeft 125 zitplaatsen en is daarmee de ideale plek voor een intiem avondje theater! Al meer dan 25 jaar worden hier de beste theatervoorstellingen geprogrammeerd, en dat is dit jaar niet anders.

Foyer De Schattelijn

In het theater bevind zich op de eerste verdieping de foyer. Daar kunt u genieten een zeer ruim assortiment aan warme en koude dranken. Zo kunt u na een voorstelling of concert nog naborrelen en na praten in deze gezellige ruimte.

U zult bij De Schattelijn verzekerd zijn van een brede mix van muziek en cabaret voor jong en oud!

Agenda De Schattelijn

U kunt hier terecht voor verschillende genres, waaronder cabaret, kleinkunst en muziek. Wat dacht u bijvoorbeeld van een voorstelling van Javier Guzman, Eric van Sauers of Pater Moeskroen?

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens De Schattelijn

Vismarktstraat 4a
4931 AZ Geertruidenberg
Telefoon: 0162 – 512 226
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.