Diligentia Den Haag

Lange Voorhout 5, 2514 EA Den Haag | 070 361 0540 | Google maps

Diligentia Den Haag

Diligentia is hét Cabarettheater van Nederland. Jaarlijks wordt het theater gevuld met try-outs en nieuwste programma’s van gevestigde cabaret coryfeeën, maar ook met vers stand-up Comedy talent en aanstomende cabaretiers

De geschiedenis van Diligentia als theater in Den Haag is 200 jaar oud. De prachtige monumentale gevel herbergt een modern, maar gezellig theater. Uit oude tijden zijn veel authentieke elementen bewaard gebleven, wat het theater een speciale uitstraling geeft. De benedenfoyer met het hoge Atrium ademt daarentegen juist een moderne architectuur

Zalen van Diligentia

De theaterzaal van Diligentia bevat 500 rood pluche stoelen en heeft de oorspronkelijke sfeer met gouden balkonhekjes. Het is een brede, ondiepe zaal waardoor interactie met het publiek vanaf iedere rij mogelijk is en de cabaretiers spreekwoordelijk bij je op schoot zit.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er binnen Diligentia gebeurt? Schrijf u dan snel in via de website voor hun nieuwsbrief. Zo mist u geen enkel nieuwtje!

Vrienden van Diligentia

Bij Diligentia laten ze het beste zien dat het Nederlandse cabaret te bieden heeft. Het is de ambitie van het theater om cabaret als kunstvorm blijvend te helpen ontwikkelen. Daarbij kan het theater wel een zetje gebruiken van cabaretliefhebbers. Deze ‘Vrienden van het Theater’ krijgen in ruil voor hun Vriendschap verschillende privileges. Alles is terug te vinden op de website van het theater. Meld u snel aan!

Agenda Theater Diligentia

Theater Diligentia biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met voorstellingen in vrijwel elk denkbare genre.

Contactgegevens Theater Diligentia

Lange Voorhout 5
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 – 410 41 04
E-mail: algemeen@theater-diligentia.nl

Website

Leuk om te lezen