Diligentia Den Haag

Lange Voorhout 5, 2514 EA Den Haag | 070 361 0540 | Google maps

Diligentia Den Haag

Diligentia is hét podium voor cabaret, comedy en kleinkunst. Het theater heeft een veelzijdige programmering vol artiesten die ieder op een eigenzinnige manier humor gebruiken om hun verhaal te vertellen. Een verhaal dat kan schuren, hartstikke absurd is, waarin je je kunt herkennen of dat je laat huilen van het lachen. Diligentia gelooft namelijk in de krachtige én ontkrachtende werking van humor.

Jouw club vol comedy
Het theater heeft een brede en ondiepe theaterzaal, die interactie tussen de artiest en het publiek goed mogelijk maakt en daardoor uitermate geschikt is voor cabaret. Hoewel de theaterzaal er met de rode, pluche stoelen en gouden details traditioneel uitziet, zie je op het podium vernieuwende artiesten die niet bang zijn om waar nodig met tradities te breken.

Jouw evenement in Diligentia
Diligentia is niet alleen een theater, maar ook de ideale locatie voor evenementen. Dankzij de theaterzaal, verschillende foyers en kamers biedt het pand veel mogelijkheden. Bekijk de website van Diligentia voor meer informatie over (zakelijke) verhuur.

Word Vriend van Diligentia
Liefhebber van comedy, cabaret en kleinkunst? Word dan Vriend van Theaters Diligentia & PePijn! Hiermee draag je bij aan de toekomst van het genre en bovendien krijg je er leuke voordelen voor terug. Zo krijg je voorrang op de voorverkoop van tickets en ontvang je exclusieve aanbiedingen. Je bent Vriend voor €100 per jaar. Op de website van het theater vind je meer informatie.

Lees ook: Theater PePijn, waar klein groots wordt

Agenda Theater Diligentia

Diligentia heeft jaarlijks een uitgebreid programma met een divers aanbod aan cabaretiers, comedians en kleinkunstenaars.

Contactgegevens Theater Diligentia

Lange Voorhout 5
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 – 3610540
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.