Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Dreamgirls Musical

Dreamgirls Musical

Na het succes van Flashdance brengt Albert Verlinde Entertainment in samenwerking met de grootste regiotheaters van Nederland opnieuw een grootschalige musical: DREAMGIRLS.

Het verhaal

Gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt DREAMGIRLS het verhaal van The Dreamettes, drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) die naam willen maken in de muziekwereld. Wanneer Effie haar plaats als leadzangeres moet afstaan aan de meer commerciële Deena ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.

De musical werd in 2006 verfilmd met o.a. Beyoncé, Jennifer Hudson en Eddy Murphy in de hoofdrollen en heeft het prachtige verhaal bij een groot publiek bekend gemaakt. Liedjes uit de musical als Dreamgirls, One Night Only en I am Telling You I am not going werden op slag wereldhits.

De grootst reizende musical van het seizoen

De musical wordt aangevoerd door enkele van Nederlands beste zangeressen: Berget Lewis, Carolina Dijkhuizen en Aïcha Gill, samen met een ijzersterke cast en een 7-koppige live band een nieuwe musicalsensatie naar het theater brengen.

Speellijst Dreamgirls

Dreamgirls is in veel theaters te zien dit theaterseizoen. De Musical speelt in de meeste provincies van Nederland en reist van Drenthe naar Limburg en van Zeeland naar Friesland.

Dat mag u niet missen!

Bron: Albert Verlinde Entertainment

Naast Dreamgirls breng Albert Verlinde Entertainment dit theaterseizoen nog meerdere producties in de theaters van Nederland.
onder andere:

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.