Fuad Hassen

Fuad Hassen werd geboren in Asmara en emigreerde op 5-jarige leeftijd naar Nederland. Het was carnaval toen Fuad met zijn familie in Den Bosch aan kwam.

Carrière

In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium om vervolgens twee jaar later met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008 won. In de optredens van Fuad spreekt hij vaak over de kleine dingen des levens. In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten. Fuad liet een verpletterende indruk achter. De jury en ook het publiek heeft al veel vertrouwen in zijn toekomst als cabaretier in het theater. In zijn eigen woonplaats ’s ‘s-Hertogenbosch is Fuad onder andere bekend als de host van Hiphop in Duketown, Ook is hij oprichter en MC van de comedyclub Punchline!

Eerste avondvullende programma genaamd Pareidolia.

Fuad is een ontwapenende verteller, en wil ook wat vertellen. Met een humoristische reeks sketches neemt hij je mee in een persoonlijk en geëngageerd verhaal over zijn roots en de pareidolia van zijn moeder. Hij krijgt de lachers op zijn hand met de ‘Albino’s uit Albanië’ en zijn betoog over het uitschrijven bij de sportschool als het verbreken van een relatie. Lees meer over de voorstelling Pareidolia

Held Fuad HassenHeld

In zijn tweede programma is Fuad zijn geduld opgeraakt. Hij besluit zijn eigen weg te volgen, weg van de rest. Wat gelukkig overeind blijft is zijn typische laid-back comedy-stijl die je op een prettige manier meeneemt in zijn wereld. Lees ook meer over de voorstelling Held Bron: Fuad.nl

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.