Hanzehof Theater Zutphen

Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen | 0575 512 013 | Google maps

Hanzehof Theater Zutphen

Vanaf 1868 stond er een houten concertzaal in Zutphen, als opvolger kwam hier in 1891 de Rabobank Buitensociëteit. Dit theater heeft een nogal roemruchtig verleden. In 1944 leed het tijdens het bombardement grote schade, maar gelukkig werd er gerestaureerd.

Meer dan alleen een theater

De Hanzehof werd in 1978 aan het complex toegevoegd, daar is in 2006 de grote zaal heropend.

Bij de Hanzehof moet u zich meer voorstellen dan alleen een theater en een concertzaal. De Hanzehof staat bekend als de culturele spil van Zutphen en omgeving. Hier wordt ruimte geboden aan talenten en professionals uit de gehele regio.

Samen met andere podia in de stad brengt de Hanzehof zowel klassieke muziek als wereldmuziek en cabaret naar Gelderland.

Dineren bij Theater Hanzehof

Bij een aantal voorstellingen en concerten kunt u bij Theater Hanzehof vooraf heerlijk komen eten. Vanaf 18.15 uur bent u van harte welkom om gebruik te maken van het Theaterbuffet.

Reserveren kunt u doen tot 24 uur voor de betreffende voorstelling. Wanneer het een kindervoorstelling betreft dan geldt er voor kinderen een gereduceerd tarief voor het buffet. Bij Theater Hanzehof is uw kaartje inclusief garderobe en een drankje. Met de bon aan uw kaartje bestelt u tijdens de pauze of na de voorstelling gemakkelijk en snel uw consumptie.

Agenda

Het Theater in Zutphen heeft jaarlijks een heel divers programma geprogrammeerd. Er is echt voor ieder wat wils, van toneel tot cabaret tot dans.

Contactgegevens Hanzehof Theater Zutphen

Coehoornsingel 1 7201 AA Zutphen
Telefoon: 0575 – 512 013
E-mail: info@hanzehof.nl

Website

Leuk om te lezen