Het Werftheater Utrecht

Oudegracht 60, 3512 Utrecht | 030 231 5440 | Google maps

Het Werftheater Utrecht

Het Werftheater in de stad Utrecht is misschien niet het bekendste theater van de stad, maar het is zéker een bezoekje waard! Het zit op een heel speciaal plekje.

Werf

Zoals de naam al zegt, vindt u dit theater aan de werf. Om precies te zijn aan de werf van de Oudegracht in hartje Utrecht, het ligt dus onder straatniveau.

Het theater telt nog geen 100 stoelen, wat altijd zorgt voor een intieme en gezellige sfeer. Er wordt voornamelijk cabaret en kleinkunst geprogrammeerd, en u kunt er zowel aanstormende artiesten als oude rotten in het vak verwachten. Komt dat zien!

Sociëteit Vrienden van het Werftheater

Het Werftheater kent een vriendensociëteit, Alle theaterliefhebbers die zich erg betrokken voelen bij het kleinkunsttheater, kan lid worden.

De voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • De programmaboekjes en andere wetenswaardigheden over het Werftheater worden u toegestuurd
  • De vrienden krijgen vijf! maal korting op een cabaretvoorstelling

Wilt u vriend worden dan kunt u aanmelden aan de kassa van het Werftheater en voor meer informatie klikt u hier.

Kaarten reserveren

Bij het Werftheater kunt u kaarten reserveren via het bestelformulier op de website. Kaarten kunt u tot 24 uur voor de voorstelling reserveren. Daarna kunt u de reserveerlijn gebruiken. Het Werftheater raadt u aan vroegtijdig te reserveren.

Agenda Werftheater

Ieder theaterseizoen heeft het Werftheater een leuk aanbod van voorstellingen. Alle caberatiers zijn graag geziene gasten in het Werftheater.

Bereikbaarheid Werftheater

Het parkeren in Utrecht is behoorlijk prijzig. De dichtst bijzijnde parkeergarages om naar het Werftheater te gaan zijn “Paardenveld” en “La Vie”.

Een goed alternatief is “Slim Parkeren in Utrecht”. Met dit systeem kunt u uw wagen parkeren aan de rand van de stad en met het openbaar vervoer verder reizen. Dit is vrijwel de goedkoopste oplossing. uiteraard kunt u ook lopend naar het Werftheater, vanaf het Centraal Station is het slechts 10 minuten lopen.

Contactgegevens

Oudegracht 58-60 3507 LB Utrecht
Telefoon: 030 – 231 54 40
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.