Theater Arnhem

Arnhem is een grote stad in de provincie Gelderland, het is tevens de hoofdstad van de provincie. Er wonen meer dan 150.000 mensen in Arnhem. Met het culturele en uitgaansleven zit het wel goed in Arnhem.

Er zijn verschillende bioscopen gevestigd en ook musea als het Centrum voor Beeldende Kunst, Arnhem Oorlogsmuseum 40-45 en Historisch Museum Arnhem vindt u hier. Daarnaast zijn er verschillende theaters gevestigd, waaronder het Posttheater en theater het Hof.

Woops, we have encountered an error. The List you are trying to use can not be found: otw-bm-list-"53"

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Theater Arnhem of bekijk theaters in: Apeldoorn, Barneveld, Beuningen, Culemborg, Doetinchem, Druten, Ede, Eibergen, Harderwijk, Lochem, Nijmegen, Nunspeet, Tiel, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar en Zutphen. Of bekijk alle theaters in Gelderland.

Musis Sacrum Arnhem/Schouwburg Arnhem

Voor een avondje gezellig naar het theater, is Musis Sacrum/Schouwburg Arnhem (MSSA) de juiste keuze. Sinds 1847 bestaat de concertzaal Musis Sacrum al en het is de laatste honderd jaar al het huis van het Gelders Orkest. In 1995 is het mooie gebouw geheel gerenoveerd en verbouwd.

Een klein eindje verderop vindt u Schouwburg Arnhem. Ook dit theater kent een lange geschiedenis, hier worden al meer dan honderd jaar voorstellingen gegeven. U vindt er drie theaterzalen: twee kleine met 200 en 60 stoelen en een grote met 750 stoelen.

Posttheater Arnhem

Hét cabaretpodium van het Oosten, zo wordt Posttheater Arnhem wel genoemd. En dat zegt natuurlijk direct al waarvoor u hier op de juiste plaats bent: cabaret! U vindt dit theater achter het Velperpoortstation, centraal gelegen in Arnhem. De programmering van het Posttheater richt zich op cabaret en stand-up comedy.

Zowel bekende cabaretiers als aanstormende talenten staan hier op het podium. Onder andere Brigitte Kaandorp, Jandino Asporaat, Daniël Arends en Sjaak Bral hebben al in het Posttheater opgetreden.

Huis van Puck

Iets kleiner, maar daarom niet minder leuk is het Huis van Puck. Huis van Puck is hét centrum voor amateurpodiumkunsten van de stad. Het is echt een ontmoetingsplek voor muzikanten, cabaretiers, dansers, spelers, theatermakers en natuurlijk belangstellenden. Er treden hier wekelijks groepen op uit heel Gelderland.

Ook worden er hier regelmatig workshops gegeven.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.