Jonathan Demoor naast Willemijn Verkaik te zien in Waitress

Zojuist is bekend geworden dat musicalster Jonathan Demoor naast Willemijn Verkaik te zien is als dokter Pomatter in de nieuwe musical Waitress.

Verhaal Waitress

Waitress vertelt het verhaal van Jenna, een serveerster die droomt van wat meer geluk in haar leven en al haar liefde in het bakken van taarten stopt. Wanneer er een nieuwe aantrekkelijke dokter in haar stad arriveert, zet deze haar leven op de kop. Met de steun van haar collega’s overwint Jenna de uitdagingen in haar leven en ontdekt het perfecte recept voor geluk: lachen, liefde en vriendschap.

Lees meer over de musical Waitress

Jonathan Demoor

Jonathan was eerder te zien in onder andere Soldaat van Oranje, Next to Normal, Charley de Musical en is momenteel als hoofdrolspeler Charlie te zien in Kinky Boots.

Jonathan: ‘Het is een ontzettend interessante rol die ik mag gaan spelen; sympathiek, enigszins neurotisch, onhandig en met een eigenaardig gevoel voor humor. Ik kijk er naar uit om het publiek te zien lachen maar ook stof tot nadenken te geven, want de relatie tussen de dokter en Jenna is nogal ingewikkeld en wie weet zelfs herkenbaar. Ik heb nog niet eerder met Willemijn op het toneel mogen staan. Ik vind haar fantastisch dus ik kan niet wachten!’

MediaLane brengt, in samenwerking met de originele Broadway producenten Barry & Fran Weissler en de Theateralliantie, de musical Waitress vanaf september 2020 naar de grootste theaters in Nederland.

De musical gaat op zaterdag 10 oktober 2020 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en reist langs de grootste Nederlandse theaters. De allereerste kaarten zijn nu te koop, voor het volledige speelschema en de kaartverkoop: www.waitressdemusical.nl

Foto: Peter Verheijen

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link