Jubileumeditie Musical Sing-a-long vanuit sprookjesachtig openluchttheater

Jubileumeditie Musical Sing-a-long vanuit sprookjesachtig openluchttheater

Jubileumeditie Musical Sing-a-long vanuit sprookjesachtig openluchttheater

Vanuit het intieme Openluchttheater Cabrio in Soest presenteren Romy Monteiro en Frits Sissing de vijftiende editie van de Musical Sing-a-Long. Dit jaarlijkse event is het moment voor het grote publiek om kennis te maken met het nieuwe theaterseizoen; van kleine tot grote musicalvoorstellingen. De Musical Sing-a-Long vindt in een aangepaste versie plaats en de opnames voor het unieke evenement zijn voor een select aantal mensen bij te wonen.

Unieke avond

Het belooft een unieke avond te worden, waarbij in een intieme setting de mooiste en leukste optredens van maar liefst elf musicals de revue passeren. AVROTROS steunt hiermee de cultuursector en geeft musicalliefhebbend Nederland iets om naar uit te kijken in het komende theaterseizoen. 

De line-up van de Musical Sing-a-Long

Traditiegetrouw zijn er tijdens de Musical Sing-a-Long optredens te zien van verschillende nieuwe titels. De line-up bestaat onder meer uit de musicals Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, TINA – De Tina Turner Musical, Haal het Doek maar op, De Grote Drie, Falsettos, Murder Ballad en Soldaat van Oranje. De optredens worden begeleid door een live orkest, onder leiding van de vaste Musical Sing-a-Long dirigent Maurice Luttikhuizen. Het programma wordt een feest der herkenning, waarin ook teruggeblikt wordt op hoogtepunten uit de afgelopen vijftien jaar Musical Sing-a-Long.

Opnames bijwonen

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om als publiek in groten getale aanwezig te zijn bij de Musical Sing-a-Long 2020. Wel geeft AVROTROS 100 mensen de kans om bij deze speciale avond aanwezig te zijn. Hier kun je tickets kopen voor de opnames van de Musical Sing-a-Long 2020. Zolang de voorraad strekt! De opnames vinden plaats op woensdag 26 augustus 2020 om 18.00 uur in Openluchttheater Cabrio in Soest.

Een ticket kost €5,- per persoon, plus €1,50 boekingskosten per reservering. Per boeking mogen er maximaal 4 kaarten gekocht worden en op=op. We verwijzen je naar de website van de Rijksoverheid voor het hanteren van de huidige aanpak rondom de coronamaatregelen.

Uitzending

De Musical Sing-a-Long 2020 wordt op zondag 30 augustus om 20.25 uur uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1. 

Bron: AVROTROS

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link