Musicals aan de Maas 2018

Musicals aan de Maas 2018

Hebben jullie ‘m al gezien? De trailer van ‘Musicals aan de Maas’ 2018? Luxor heeft komend theaterseizoen het grootste musicalaanbod van Nederland!

In theaterseizoen 18-19 heeft Luxor meer dan 120 voorstellingen op de agenda staan met zelfs wel 16 musicals! Hiermee hebben ze het grootste musicalaanbod van ons land. Speciaal hiervoor namen hoofdrolspelers uit alle producties die hier te zien zijn de leuke ‘Musicals aan de Maas’-trailer op.

Er gaan dit jaar vijf musicals in het Luxor in première: Charley, All Stars, De Sprookjessprokkelaar, De Smurfen en The Addams Family. Daarnaast komen Soof, Evita, Cats, The Color Purple, Bridges Of Madison Country, Expeditie Eiland, Marvelous, De Kleine Zeemeermin, De Brief Voor De Koning en Op Hoop Van Zegen allemaal naar het Rotterdamse theater.

Trailer Musicals aan de Maas 2018

In de trailer spelen onder andere Jon van Eerd (Charley), Jim Bakkum (All Stars), René van Kooten (Evita en Bridges of Madison County) en Maike Boerdam (Soof).

Bekijk hier een overzicht van alle musicalvoorstellingen.

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.