Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Soof de Musical

Soof de musical

In samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters presenteren Producenten Cook a Dream en RTL Live Entertainment: Soof de Musical.

Soof de Musical

De musical wordt gemaakt door een geheel nieuw creatief team en kent een nieuwe cast. Soof, de musical is een ode aan de onvolmaaktheid. We zien Soof, een chaotische veertiger, die probeert haar gezin draaiende te houden, naast haar baan als cateraar. Haar huwelijk staat onder behoorlijke spanning. Het publiek beleeft haar dagelijkse herkenbare avonturen vol liefde, muziek en humor, van zeer dichtbij, doordat men letterlijk plaats neemt in haar keuken op het toneel.

Cast Soof de Musical

In Soof de Musical spelen

  • Maike Boerdam
  • Juul Vrijdag
  • Noël van Santen
  • Mehrnoush Rahmani
  • Suzanne Heijdra
  • Tirza de Boer
  • Milan van Weelden
  • Juul Vrijdag

Première Soof de Musical

Soof de Musical gaat op 18 november 2018 in première en gaat vervolgens in theaterseizoen 18/19 op tournee langs de grootste Nederlandse theaters. Het recept voor Soof de Musical: een unieke, nieuwe theatervoorstelling waarbij het publiek letterlijk en figuurlijk plaatsneemt in Soofs leven én in haar keuken. Lees meer informatie over Soof de Musical 

Recensie Soof de musical

Vlak na de premiere waren wij @Martiniplaza in Groningen voor deze smakelijk musical. Wij waren erg verrast door de hele cast en crew van deze smakelijke musical!

-> Lees onze recensie!

 

Speellijst Soof de Musical

Soof de Musical is gebaseerd op de eerste zeer succesvolle film Soof uit 2013. De voorstelling is in november en december te zien tijdens de openbare workshop sessies in Luxor theater, Rotterdam en Chassé Theater, Breda en gaat daarna in première. 

Deze voorstelling is afgelopen.

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen