Nieuw cabarettalent in ‘Cabarestafette XXIII’ in Posthuis Theater Heerenveen

Nieuw cabarettalent in 'Cabarestafette XXIII' in Posthuis Theater Heerenveen

In dit theaterseizoen grijpen drie nieuwe cabarettalenten de kans om zich aan het grote publiek te bewijzen in ‘Cabarestafette XXIII’ in Posthuis Theater in Heerenveen. Marjolijn van Kooten, Fuad Hassen en Tim Fransen zijn de drie aanstormende talenten die met grote zorg zijn geselecteerd voor de 23e editie van de Cabarestafette.

Voorafgaande edities van deze voorstelling brachten talenten voort zoals Jochem Myjer, Brigitte Kaandorp en Paulien Cornelisse. Op donderdag 15 januari 2015 om 20:15 uur staan de drie nieuwe cabaretiers in het Posthuis Theater in Heerenveen!

De namen van deze drie cabarettalenten zeggen je misschien nu nog niet zoveel, maar ze verdienen de volle aandacht! Marjolijn van Kooten won de tweede prijs op het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2010. In 2010 studeerde ze af met haar cabaretvoorstelling ‘Wanneer wordt ’t leuk?’ aan de Amsterdamse Theater Academie.

Fuad Hassen won met grote overmacht de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award 2008. Het cabaretfestival ‘Cameretten’ won hij niet, maar desondanks liet hij een enorme indruk achter op de jury. Tim Fransen is de winnaar van het Leids Cabaretfestival 2014.

Samen met Theo Maassen schreef hij in 2013 de Oudejaarsconference. Een uitstekend gevoel van timing van zijn grappen is wat hem onderscheidt van andere cabaretiers. Laat je verrassen door deze drie veelbelovende toekomstige talenten!

Wij zien je graag!

Bekijk hier meer informatie over Theater Posthuis Theater in Heerenveen.

Bron: posthuistheater.nl