Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Plien & Bianca – Gaat het nog door

Plien en Bianca Gaat het nog door?

Daar zijn ze dan, Plien & Bianca – Gaat het nog door. Riemen vast, want er wacht je weer een onvergetelijke stoet van typeringen.

Humor en hilariteit

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman blinken uit in tragikomische personages en daar zit hun programma weer vol mee. Gaat het nog door? is een onvergetelijke optocht van de meest uiteenlopende typeringen: van glitterkleuters tot sneue jazz-zangeressen en een balletduo in paniek. Gegarandeerd hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

In Gaat het nog door? laten de grappigste vrouwen van ons land zien waarom zij nog altijd tot de top van het Nederlandse cabaret horen. In Gaat het nog door? trakteren Plien & Bianca je een avond lang op hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit en laten ze zien waarom zij tot de top van de Nederlandse komedie horen!

Gerelateerde artikelen

scene plien en biancaRecensie Gaat het nog door?

Wij zijn bij de voorstelling van Plien en Bianca ‘Gaat het nog door?’ geweest in Stadsschouwburg Groningen. Benieuwd naar ons verhaal?

Lees onze de recensie

Bron: Bos Theaterproducties

Speellijst Plien & Bianca

De twee leukste vrouwen van Nederland trakteren je op een mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Plien en Bianca gaan heel Nederland zoals altijd ook nu weer op stelten zetten!

Bekijk de speellijst van ‘Gaat het nog door?’ Koop uw kaartjes bij het theater

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.