Scheldetheater Terneuzen

Westkolkstraat 16, 4531 AW Terneuzen | 0115 695 555 | Google maps

scheldetheater ternuezen

Op een prachtig plekje aan de haven in Terneuzen vindt u het Scheldetheater.

Genres Scheldetheater

Uw avondje uit in Zeeland begint in dit theater! Er is een ruime keuze aan voorstellingen in verscheidene genres. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor leuke popconcerten van Racoon, VanVelzen maar ook oude rot in het vak Boudewijn de Groot.

Natuurlijk is dit slechts een voorbeeld, wat dacht u ook van cabaret, toneel, opera, operette, musical en natuurlijk familie- en kindervoorstellingen? U vindt het hier allemaal!

Feestje in het Scheldetheater

Daarnaast is het Scheldetheater zeer geschikt als locatie voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten zoals een receptie, symposium of een bedrijfsfeest.

Borrel

In het Scheldetheater is een kleine bar/cafè gevestigd. Hier kunt u voor de voorstelling en na de voorstelling gezellig vertoeven.

Agenda Scheldetheater

Het Programma van het Scheldetheater is heel veelzijdig.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Scheldetheater Terneuzen

Westkolkstraat 16 4531 AW Terneuzen
Telefoon: 0115 – 695 555
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.