Schouwburg Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TK Tilburg | 013 543 2220 | Google maps

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburg Concertzaal Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen.

De eigen programmering bestaat uit ruim 300 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Schouwburg Concertzaal Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio.

Restaurant 

In het restaurant Lucebert kunt u heerlijk genieten van een zacht geprijsde dagschotel. De Chef-kok heeft Lucebert tot ‘het best bewaarde culinaire geheim van Tilburg’ gemaakt.

Naast eerlijke producten speelt de Chef-kok in op het seizoen en heeft oog voor de presentatie van zijn creaties. Voor een heerlijke start van uw theateravondje uit is restaurant Lucebert een aanrader.

Agenda Schouwburg Concertzaal Tilburg

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg kunt u ieder jaar genieten van een uitgebreide programmering. Wilt u bijvoorbeeld gezellig met uw geliefde, met uw kids het is bij uitstek een goede keuze dat u dit theater bezoekt.

Zoekt u een musical of muziek voorstelling of liever cabaret? Schouwburg Concertzaal Tilburg heeft diverse mogelijkheden genoeg!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Schouwburg Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1 5003 DA Tilburg
Telefoon: 013 – 549 03 90
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.