Schouwburg Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TK Tilburg | 013 543 2220 | Google maps

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburg Concertzaal Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen.

De eigen programmering bestaat uit ruim 300 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Schouwburg Concertzaal Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio.

Restaurant 

In het restaurant Lucebert kunt u heerlijk genieten van een zacht geprijsde dagschotel. De Chef-kok heeft Lucebert tot ‘het best bewaarde culinaire geheim van Tilburg’ gemaakt.

Naast eerlijke producten speelt de Chef-kok in op het seizoen en heeft oog voor de presentatie van zijn creaties. Voor een heerlijke start van uw theateravondje uit is restaurant Lucebert een aanrader.

Agenda Schouwburg Concertzaal Tilburg

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg kunt u ieder jaar genieten van een uitgebreide programmering. Wilt u bijvoorbeeld gezellig met uw geliefde, met uw kids het is bij uitstek een goede keuze dat u dit theater bezoekt.

Zoekt u een musical of muziek voorstelling of liever cabaret? Schouwburg Concertzaal Tilburg heeft diverse mogelijkheden genoeg!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Schouwburg Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1 5003 DA Tilburg
Telefoon: 013 – 549 03 90
E-mail: info@theaterstilburg.nl

Website

Leuk om te lezen