Theater de Kampanje Den Helder

Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder | 0223 674 664 | Google maps

Schouwburg de Kampanje Den Helder

Van Herman van Veen tot Assepoester, van het Kinderboekenfeest tot Danza Cuba en van Dribbel tot Pieter Derks, voor de leukste voorstellingen bent u bij Theater de Kampanje aan het juiste adres.

Over het theater

Op een unieke plek is Theater de Kampanje een zeer bijzondere theatervoorziening. Gevestigd sinds oktober 2015 in Rijksmonumenten die deel uitmaakten van de onderhoudsorganisatie van de Koninklijke Marine: De Rijkswerf Willemsoord tot eind vorige eeuw.

zaal-kampanje

In de grote zaal kunnen maar liefst 748 bezoekers kijken naar de mooiste voorstellingen. En het theater beschikt tevens over een Stadshal voor activiteiten tot 1200 bezoekers. In de Stadshal, een multifunctionele hal, kan een kleinere zaal worden gemaakt voor 270 bezoekers. Aan de kade is nog een intieme zaal voor 125 bezoekers. En er zijn 2 moderne vergaderruimtes aanwezig.

 

De Kampanje wordt ook gebruikt voor beurzen, vergaderingen,congressen, symposia en evenementen.De ligging van het gebouw in het centrum, op loopafstand van het station en met ruime eigen parkeergelegenheid zorgt voor een goede bereikbaarheid. Het theater heeft een eigen theatercafé en restaurant.

Restaurant Stoom

Restaurant Stoom is een hip en trendy a-la-carte restaurant. Een plaats voor iedereen om te tafelen, te werken, te ontmoeten en vooral te genieten in een persoonlijke ambiance.

Restaurant Stoom ligt op een unieke plek in een prachtig monumentaal pand op Willemsoord, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Het is op loopafstand van het station en heeft ruime eigen parkeergelegenheid. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in Restaurant Stoom. Stoer en robuust, zoals het vroeger op de werf was.

Restaurant Stoom beschikt over 60 zitplaatsen. Naast een groot zonnig terras aan het werfkanaal met 100 zitplaatsen heeft Restaurant Stoom nog een serre met haard, met nog eens 60 zitplaatsen. De Serre is uitermate geschikt voor besloten feesten en/of recepties. Onder leiding van Chef Marcel Boshoven worden hier (h)eerlijke gerechten vol smaak geserveerd. Hij maakt hierbij gebruik van verse en duurzame streekproducten, die met zorg zijn geselecteerd. Naast de reguliere kaart worden er ook theatermenu’s en -arrangementen na afloop van de voorstellingen in Restaurant Stoom geserveerd.

Agenda Schouwburg De Kampanje Den Helder

Benieuwd naar de verschillende voorstellingen? Ieder theaterseizoen zijn de leukste voorstellingen te vinden in Schouwburg de Kampanje in Den Helder.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Willemsoord 63
1781 AS Den Helder
T. 0223 674 664
E. info@kampanje.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland