Schouwburg Ogterop Meppel

Zuideinde 70, 7941 GK Meppel | 0522 254 242 | Google maps

schouwburg ogterop meppel

Schouwburg Ogterop is het theater in Meppel waar alle genres aan bod komen. In de prachtige klassieke theaterzaal kunt u genieten van cabaret, toneel, (klassieke) muziek, jeugd/familie, dans en musical/show.

Schatkamer van Schouwburg Ogterop

En in schatkamer de Engelenbak zijn de pareltjes te zien, intieme concerten, avontuurlijk toneel en beginnende cabaretiers. De zalen van Schouwburg Ogterop zalen zijn tevens te huur voor (bedrijfs)feesten, vergaderingen en evenementen.

Zakelijk

zakelijk ogteropOgterop het podium voor uw zakelijke evenement! Schouwburg Ogterop is de perfecte locatie voor uw (zakelijk) evenement van 5 tot 500 personen. De zalen in Ogterop zijn zeer geschikt voor uw congres, vergadering, bedrijfsfeest of productpresentatie. Behalve kundige technische ondersteuning en ruime cateringmogelijkheden bieden wij u een stijlvolle ambiance, centrale ligging en gunstige parkeergelegenheid. Heeft u privé iets speciaals te vieren of wilt u een voorstelling met een feestelijke bijeenkomst combineren, dan bent u bij ons ook van harte welkom. Bij Ogterop maken ze voor u een avond op maat.

Portemonneeloze pauze in Schouwburg Ogterop

Met de portemonneeloze pauze in de Ogeterop hoeft u niet in de rij te staan voor uw drankje. Uw consumptie is bij vrijwel alle voorstellingen bij de toegangsprijs inbegrepen. Met uitzondering van jeugd- en familievoorstellingen zonder pauze. Uw drankje staat voor u klaar in de foyer(s). Als u een kopje koffie/thee of biertje wilt, kunt u dit bestellen bij de bar. Bij een voorstelling zonder pauze kunt u uw drankje na de voorstelling nuttigen.

TheaterCulinair

Als bezoeker van een voorstelling in Ogterop kunt u kiezen voor het TheaterCulinair arrangement. U kunt uw TheaterCulinair arrangement tegelijk met uw kaartjes bestellen, zowel online als bij de kassa van Ogterop. Als u zich op de avond van de voorstelling rond 18.00 uur bij de medewerkers van Het Schellinkje meldt, bent u gegarandeerd op tijd voor de voorstelling.

TheaterPlate

Heeft u minder tijd dan is de TheaterPlate echt iets voor u. De TheaterPlate wordt geserveerd tot uiterlijk 19.15 uur en bestaat uit een smakelijk hoofdgerecht voor € 16,75 per persoon. Bel voor meer informatie en reserveringen Het Schellinkje via 0522 – 252 720.

Agenda Schouwburg Ogterop

Schouwburg Ogterop heeft elk jaar een groot en veelzijdig theaterprogramma. Van de leukste cabaretiers zoals Claudia de Breij en Marc-Marie Huijbregts tot de leukste kindervoorstellingen.

Contactgegevens Schouwburg Ogterop

Zuideinde 70
7941 GK Meppel

Telefoon: 0522 – 254 242
Email: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.