Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Wilsonsplein 23, 2011 VG Haarlem | 023 512 1212 | Google maps

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

In de binnenstad van Haarlem aan het Wilsonplein vindt u een schouwburg dat in 1918 haar deuren opende, Stadsschouwburg Haarlem.

In het theater

Het gebouw van Stadsschouwburg Haarlem heeft een neo-renaissance bouwstijl, maar dan in de Hollandse variant. Stadsschouwburg Haarlem kenmerkt zich voornamelijk door de prachtige trapgevels, speklagen, horizontale lijnen, blokken en kruiskozijnen.

Een schitterend gebouw en een perfecte locatie om Stadsschouwburg Haarlem in te vestigen. Na de heropening in 2008 speelde het stuk Batte een eigenwijze musical van Ad de Bont. In de schouwburg heeft de schilderijencollectie ook weer een plaats gekregen. Het gebouw heeft nu een totale oppervlakte van 7.370 m².

Agenda Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Wilt u de agenda bekijken van de schouwburg dan is dat mogelijk via onderstaande afbeelding.

Contactgegevens

Wilsonsplein 23 2011 VG Haarlem
Telefoon: 023 – 512 12 12
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.