Theater Haarlem – theaters

Theater Haarlem, voor een heerlijk avondje uit! U vindt de stad Haarlem in de provincie Noord-Holland. Het is gelegen aan de rivier het Spaarne. In de gemeente Haarlem wonen meer dan 155.000 mensen, het is daarmee na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland.

Haarlem biedt veel op cultureel gebied, zo vindt u er de musea Het Frans Hals Museum, Museum De Hallen en het Teylers Museum. Ook zijn er verschillende theaters gevestigd.

De voorstellingen in de Schuur zijn inspirerend, innovatief, open en spraakmakend en worden getoond aan een uiteenlopend publiek

Op zoek naar een theater in plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bovenkarspel, Den Helder, Den Oever, Diemen, Heemskerk, Heiloo, Hoofddorp, Hoorn, IJmuiden, Medemblik, Purmerend, Schagen, Weesp, Wormer en Zaandam. Of bekijk alle theaters in Noord-Holland.

Theater Haarlem

Haarlem is een uitstekende plek als u op zoek bent naar een avondje theater in Haarlem. Waarom brengt u bijvoorbeeld Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem niet eens een bezoekje? U vindt dit theater in de binnenstad en u kunt er terecht voor theatervoorstellingen uit talloze genres.

Het is maar net waar uw interesse naar uit gaat! In het hart van Haarlem vindt u ook nog een ander theater, namelijk de Toneelschuur. Een selectie groep van theatermakers laat hier hun artistieke talent zien aan de bezoekers. Lees er hieronder meer over.

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

De Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem vindt u in de binnenstad van Haarlem, aan het Wilsonplein. De schouwburg opende in 1918 al haar deuren. Het prachtige gebouw is in de neorenaissance stijl gebouwd, maar dan de Hollandse variant. Het gebouw wordt vooral gekenmerkt door de schitterende trapgevels, horizontale lijnen, speklagen, blokken en kruiskozijnen.

Het theater in Haarlem heropende in 2008, het totaaloppervlak is sindsdien meer dan 7.300 m2. Wat dacht u van een avondje genieten van de nieuwste musical met bijvoorbeeld Simone Kleinsma? Of heeft u zin in een avondje lachen bij cabaretier Ronald Goedemondt? Alles is hier mogelijk! Lees meer over Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Toneelschuur Haarlem

Middenin de stad Haarlem vindt u de Toneelschuur. De Toneelschuur is een gezellig en servicegericht theater in Haarlem waar zowel een plek wordt geboden aan landelijk talent als aan regionaal en lokaal talent.

Alle voorstellingen in dit theater zijn innovatief, open, spraakmakend en inspirerend en geschikt voor een uiteenlopend publiek. In De Toneelschuur gebeurt altijd iets! Lees meer over de Toneelschuur Haarlem.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN N-HOLLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=998"></script>

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.