Theater de Cameleon Amsterdam

Derde Kostverlorenkade 35, 1054TS Amsterdam | 020 489 4656 | Google maps

Theater de Cameleon Amsterdam

Gezellig naar het theater in Amsterdam, Theater de Cameleon biedt veel mogelijkheden om er een gezellige avond van te maken. In theater de Cameleon zijn twee zalen boven elkaar. In iedere zaal is genoeg ruimte voor een volle zaal en een leuk publiek. Vooraf aan voorstelling kunt u genieten van een hapje en een drankje aan de bar van Theater de Cameleon in Amsterdam.

Zaalhuur

De twee verschillende zalen van De Cameleon kunt u huren voor theater of muziekproducties maar ook voor uw repetities. De theaterzaal is een sfeervolle, prettige ruimte met hierin een balletvloer. De bar is gecentreerd in de zaal.

Het podium en de tribune worden naar behoefte met praktikabels opgebouwd en er is meer dan voldoende geluid en licht voor uw voorstelling of concert. Mede door de behulpzaamheid en de gastvrijheid van de vriendelijke medewerkers is het huren van het theater een unieke ervaring. De bovenzaal heeft een geheel andere ambiance. Er is een grote spiegelwand en er ligt een mooie houten vloer, bovendien staat er een vleugel. Deze zaal is uitermate geschikt voor dans en theaterworkshops.

Mailinglist

Wilt u op de hoogte blijven van de voorstellingen van Theater De Cameleon? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

Agenda Theater de Cameleon

Benieuwd naar de verschillende producties van Theater de Cameleon? Bekijk dan snel hun programma overzicht voor meer informatie.

Contactgegevens Theater de Cameleon

Derde Kostverlorenkade 35 1054 TS Amsterdam
Telefoon: 020 – 489 46 56
E-mail: info@decameleon.nl

Website

Leuk om te lezen