Theater De Dialoog Ermelo

Raadhuisplein 4, 3851 NT Ermelo | 0341 567 385 | Google maps

Theater De Dialoog Ermelo

Theater De Dialoog Ermelo in Gelderland is dé plek waar u zich kunt verwonderen en ontwikkelen, waar u kunt ontspannen en plezier kunt beleven. Het diverse programma biedt iedere bezoeker een fijne voorstelling!

Theaterzaal De Dialoog

De Dialoog in Ermelo beschikt over een professionele theaterzaal met een inschuifbare tribune. De theaterzaal beslaat zo’n 300 m2 en de gestoffeerde stoelen bieden plaats aan 220 zittende bezoekers.

Er zijn uiteraard professionele licht- en geluidsinstallaties beschikbaar waarbij een optimale sfeer gecreëerd kan worden. De zaal is uitermate geschikt voor kleine theatervoorstellingen maar ook voor bijvoorbeeld lezingen en presentaties.

Voorstellingen Theater De Dialoog Ermelo

Elke week stappen honderden mensen de foyer van De Dialoog binnen om een theatervoorstelling, beurs of ander evenement te bezoeken. Het theaterseizoen loopt elk jaar van oktober tot en met april en is gevuld met vele, gevarieerde voorstellingen.

Er staan zowel grote als minder grote artiesten op het Ermelose podium, in onder andere de genres cabaret, muziek, toneel en kleinkunst.

Zaalhuur

Naast de theatervoorstellingen worden de zalen van De Dialoog ook zeer regelmatig gehuurd door ondernemers, organisaties of stichtingen uit Ermelo en omgeving. De zalen hebben talloze mogelijkheden, waaronder de organisatie van een receptie, beurs, filmvertoning, ladies night of symposium.

De Dialoog beschikt ook nog eens over een ruime kleedkamer voorzien van toilet, douche, grimetafels en een wasbak. Deze kan erbij gehuurd worden als u een evenement in De Dialoog organiseert.

Heerlijk dineren

Wilt u uw avondje theater compleet maken met een diner? Dat kan bij Restaurant-Grand Café Peacock’s! Bij Peacock’s kunt u voor de voorstelling genieten van een heerlijk driegangen keuzemenu, het menu wisselt per maand. U kunt hiervoor speciale theaterdinerkaarten kopen voor een vriendelijk prijsje.

Kiest u niet voor het speciale theaterdiner? Dan kunt u ook bij Peacock’s terecht, op vertoon van uw toegangskaart krijgt u die avond 10% korting op de gehele rekening. Om van dit aanbod gebruik te maken moet er wel van tevoren gereserveerd worden en dient u bij binnenkomst aan te geven dat u hiervan gebruik wilt maken.

Agenda Theater De Dialoog Ermelo

Theater De Dialoog heeft jaarlijks zo’n dertig theatervoorstellingen op het programma staan. Nieuwsgierig wat er dit theatersseizoen staat geprogrammeerd?

Contactgegevens Theater De Dialoog Ermelo

Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
Tel. 0341 567 385

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.