Theater de Mythe Goes

Bleekveld 1, 4461 DD Goes | 0113 213 213 | Google maps

de mythe goes

Theater de Mythe is hét theater van Goes. Samen met het Scheldetheater en Schouwburg Middelburg vormt Theater de Mythe “Zeeland Theaters”.

Geschiedenis van Theater de Mythe

Het hele seizoen kunt u hier terecht voor een grote diversiteit aan voorstellingen. Sinds 1595 was de “Prins van Oranje” een begrip in Goes en omstreken, dit was de voorloper van theater De Mythe. In de jaren ’70 van van de vorige eeuw werd de Prins van Oranje omgebouwd tot schouwburg.

De zalen in in de schouwburg boden ook plaats aan culturele evenementen. In 1903 werd het eerste toneelstuk ‘Jan Ongeluk’ opgevoerd door het Rotterdamsch Toneelgezelschap.

Theater de Mythe Goes als locatie

Theater de Mythe is er ook voor uw evenementen. Theater de Mythe is het ideale decor voor iedere ontmoeting zowel particulier als zakelijke bezoekers. Het gehele seizoen is er een grote diversiteit aan voorstellingen te zien in het theater, maar er is meer mogelijk. Theater de Mythe kan een professioneel podium bieden voor amateurgezelschappen en scholen. Ook kunnen beide locaties gehuurd worden.

Theaterzaal

De theaterzaal heeft 530 plaatsen en is bijzonder geschikt voor presentaties en conferenties. Voor kleinere groepen biedt de accommodatie ruimtes aan voor vergaderingen, presentatie en diners. De beneden- en bovenfoyers zijn ideaal voor beurspresentaties, feesten en recepties. In combinatie met de theaterzaal is dit een perfecte combinatie voor uw bedrijfsevenement.

Agenda Theater de Mythe

Het hele seizoen kunt u hier terecht voor een grote diversiteit aan voorstellingen. Theater de Mythe is er voor jong en oud. 

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater de Mythe Goes

Bleekveld 1 4461 DD Goes
Telefoon: 0113 – 213 213
E-mail: info@theaterdemythe.nl

Website

Leuk om te lezen