Theater De Poorterij Zaltbommel

Nieuwstraat 2, 5301 Zaltbommel | 0418 726 810 | Google maps

Theater De Poorterij Zaltbommel

In Zaltbommel vindt u Theater De Poorterij. De Poorterij is een theater met een intieme theaterzaal en nog een aantal zalen, die te combineren zijn met de theaterzaal.

Genieten voor iedereen

De theaterzaal van De Poorterij beschikt over 285 stoelen en kent geen rangensysteem. Door het goede niveauverschil is op elke plek uitstekend te genieten van de voorstellingen.

Er is een prima akoestiek in de zaal en het theater heeft een prachtig geluidssysteem. Er worden hier voorstellingen georganiseerd in verschillende genres. Ook zijn er speciale voorstellingen voor specifieke groepen zoals jongeren, senioren, kinderen en vrouwen. Nagenieten kan in de ruime foyer, waar zo’n 250 zitplaatsen en wel 600 staplaatsen zijn.

Word vrienden van Theater De Poorterij

De Poorterij biedt u de mogelijkheid om vriend te worden van het theater. Wanneer u vriend bent dan heeft u recht op verschillende voordelen zoals aantrekkelijke kortingen op alle voorstellingen, diverse kortingen binnen de horeca, jaarlijkse preview op het nieuwe seizoen, voorrang bij het reserveren van nieuwe voorstellingen.

Voor een maandelijks bedrag wat u zelf van te voren vast stelt (minimaal 5 euro) kunt u lid worden.

Agenda Theater De Poorterij

Bent u benieuwd welke voorstellingen u dit jaar in dit theater kunt bekijken? Klik op de button hieronder en u ziet de volledige programmering van dit jaar.

Contactgegevens Theater De Poorterij Zaltbommel

Nieuwstraat 2 5301 EW Zaltbommel
Telefoon: 0418 – 726810

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.