Theater met overnachting

Veel theaters werken samen met hotels. Ze bieden een keur aan arrangementen om van een voorstelling te genieten en daarna te relaxen in de buurt in een hotel. Niet alle voorstellingen gaan door het hele land en komen in uw provincie.

Genieten in het theater inclusief een overnachting!

Een combinatie van een theatervoorstelling en overnachting is dan ideaal voor als u nog vele kilometers naar huis zou moeten rijden. Zo zijn er hotelketens partner van diverse theaters. Door deze samenwerking kunnen ze een overnachting in hun hotel aanbieden inclusief een theatervoorstelling.

Theater met een hotel

Er zijn in Nederland verschillende theaters met een bijbehorend hotel te vinden. Of natuurlijk hotels met een bijbehorend theater, het is maar net hoe u het ziet! Een voorbeeld hiervan is Theaterhotel Almelo in Overijssel. Hier bent u absoluut op de juiste plek als u op zoek bent naar een theater met overnachting! U vindt er een hotel met bijna 200 kamers en in het theater zijn wel 850 zitplaatsen. In de loop der jaren hebben hier al vele bekende namen op het podium gestaan.

In de provincie Utrecht kunt u terecht in Figi Theaterhotel. U vindt Figi theaterhotel in Zeist en het aanbod mag wel verrassend veelzijdig genoemd worden. Dit theater is tevens één van de oudste van Nederland. Van voorstellingen van kleine gezelschappen tot grootste shows, er is voor ieder wat wils!

Theater met overnachting

U kunt bij een aantal theaters uw kaarten reserveren in combinatie met een hotelovernachting om zo uw theaterbezoek compleet te maken! Een onvergetelijk theateravondje begint natuurlijk ook met een diner. In sfeervolle zalen komt u helemaal tot rust en geniet u van wat de kok voor u heeft bereid. Als u aansluitend naar de voorstelling kunt gaan is het genieten compleet met achteraf nog een drankje in de bar van het hotel.

Voordelig overnachting boeken

Er zijn meerdere website waar u voordelig een overnachting kunt boeken / winnen. Op Vakantieveilingen kunt u bijvoorbeeld tickets winnen voor een avondje theater maar ook overnachtingen in één van de vele hotels in Nederland. Bekijk ook eens de mogelijkheden om er een fantastisch weekend van te maken op ActieVanDedag. Het kost wellicht wat voorbereidingen maar dat maakt het uitje helemaal compleet!

Ook op Hotelspecials kunt u voordelige hotelkamers vinden, wellicht met een wellness arrangement erbij? 🙂

Op onze website ziet u heel makkelijk alle theaters per provincie en daarbij kunt u dan in de omgeving een overnachting naar keuze boeken. Via de theaters kunt u makkelijk en overzichtelijk een all-in reservering maken.

Beleef een heerlijk avondje theater en blijf overnachten in een van de hotels in de buurt!